Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Очаква се сериозен отлив от пазара
Поскъпване има при млечните продукти, сирената, кашкавала, обясни зам.-министърът на икономиката
За да не се подбива допълнително цената на месото по магазините, все повече български производители отварят свои месарници
Какви са цените на пазара в съседните държави
Купувайте месо от малките магазини, а за яйца и козунаци – дебнете промоциите в хипермаркетите
Между 19 и 20 лева е цената на агнешкото месо, каза Иван Христанов
Става въпрос за живо тегло в рамките на 30 кг, а клането може да стане в касапница срещу 15 лв. на животно
Проблемът по-скоро е в това, че докато в града човек може да обиколи на обед или вечер няколко места и накрая, малко тъжен и ядосан, да се прибере вкъщи
Най-обикновена зеленчукова супа или гювеч вече трудно може да се сготви за по-малко от 20 лева
Цената на боба задмина тази на свинското месо